Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex

VASTUSTUSKYVYN TUEKSI

Terranova Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex on suunniteltu vahvistamaan yleistä immuunipuolustusta esimerkiksi flunssakauden aikana ja tasapainottamaan suoliston bakteerikantaa. Tuotteen sisältämä mustaselja auttaa lievittämään tavallisen flunssan oireita. Mustaseljan marjat sisältävät runsaasti antioksidanttisia antosyaniineja ja flavonoideja.

Valkosipulin ja muiden kasvien tehoaineet tehostavat sekä synnynnäistä, että opittua immuniteettia ja auttavat kehoa toipumaan nopeammin infektion aiheuttamasta heikkoudesta.

Astragaluksen terveyshyötyjä:

  • adaptogeeni, joka tukee ja palauttaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia.
  • tukee kehon puolustusta taudinaiheuttajia vastaan
  • voi suojata soluja hapetusstressiltä.
  • auttaa ylläpitämään tervettä (mikro)verenkiertoelimistöä.
  • osallistuu normaalin verensokerin ylläpitoon.
  • auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta.
  • osallistuu normaalin verenpaineen ylläpitoon
  • on aktiivisessa roolissa ihon nuorekkaana pysymisessä ja auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden ja elastisuuden
  • stimuloi sperman liikkuvuutta ihmisellä
  • tukee munuaisten eritystoimintaa

Katso blogista parhaat vastustuskykyä tukevat ravintolisät!

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.Jaa

Terranova Astragalus, Elderberry & Garlic Complex, 50 kaps.

Vastustuskyky & immuniteetti


Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 875 mg
Astragalusjuurijauhe 350 mg
Mustaseljan marja (tuorepakastekuivattu) 150 mg
Valkosipuli (luomu, tuorepakastekuivattu) 125 mg
Oliivinlehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Mahonian juuri 50 mg
Mustaseljankukka (tuorepakastekuivattu) 25 mg
Maitakesieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Stabiloitu riisinlese 15 mg
Cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 10 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 225 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complexin ainesosista

Astragaluksen juuri – Astragaluksen juuri tukee kehon puolustusta taudinaiheuttajia vastaan. Se myös tukee kehon henkistä ja fyysistä hyvinvointia stressin aikana.

Mustaseljan marja – Mustaseljan marjoilla auttaa lievittämään tavallisen flunssan oireita, minkä vuoksi mustaselja onkin erityisen suosittu kasvi. Marjat sisältävät runsaasti antioksidanttisia antosyaniineja ja flavonoideja.

Valkosipuli Valkosipulin rikkiyhdisteillä voi olla erilaisia bakteereja ja muita mikrobeja torjuvia ominaisuuksia. Valkosipulin säännöllinen käyttö saattaa tehostaa kehon synnynnäistä puolustusmekanismia.

Oliivinlehti – Oliivin lehden sisältämillä yhdisteillä voi olla vastustuskykyä lisäävä sekä mahdollinen bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta ehkäisevä vaikutus. Oliivinlehti on myös erittäin hyvä terveellisten kasviyhdisteiden lähde.

Mahonian juuri – Mahonian juuri sisältää monia yhdisteitä, jotka pystyvät laboratorio-oloissa estämään patogeenisten mikrobien kasvua. Kasvin tehoaineet voivat tukea kehon toipumista infektion jälkeen.

Mustaseljan kukka – Mustaseljan kukka sisältää flavonoideja ja fenolisia yhdisteitä. Mustaselja voi olla hyödyllinen flunssasta toipumiseen.

Maitakesieni – Maitake sisältää betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla voi olla immuniteetin kannalta merkityksellisiä vaikutuksia. Vaikka näitä betaglukaaneja on myös muissa sienissä ja kasveissa, maitakesienen betaglukaanit ovat kiinnostaneet tutkijoita eniten.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää monia ainesosia, kuten B-vitamiineja, jotka tukevat kehon yleistä hyvinvointia.

Cayennepippuri – Cayennepippurilla voi olla antimikrobisia ominaisuuksia ja sitä voi lisäksi käyttää tukemaan poskionteloiden terveyttä. Cayenne lisää hikoilua, joka voi olla hyödyllistä silloin kun immuniteetti on rasituksen alaisena.