Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg
Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu) 75 mg
Mustikan marjajauhe (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vesikrassi (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Rosmariinin lehti (tuorepakastekuivattu, luomu) 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95 mg
Luteiini (kehäkukka) 20 mg
Alfalipoiinihappo 15 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde.

Mustikka – Mustikka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja mangaania. Mustikassa on myös merkittävässä määrin antosyanosidi-flavanoideja, joilla on tutkimusten mukaan merkittäviä terveyshyötyjä. Flavanoideilla, jotka antavat mustikalle tyypillisen tummanvioletin värin, näyttäisi tutkimusten mukaan olevan myös tärkeä merkitys mm. verenkierron ja silmien terveydelle.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja flavonoideja. Se on myös erinomainen rikkipitoisten yhdisteiden (esim. glukosinolaatit) lähde. Vesikrassi sisältää myös C-vitamiinia, folaatteja, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.

Tyrni – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin ja sen johdannaisten (tokoferolit ja tokotrienolit) lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7-rasvahappoa, jolla on todettu terapeuttisia vaikutuksia muun muassa kuivaan ihoon. Tyrnimarja sisältää CoQ10:a ja muita antioksidantteja. Marjat sisältävät myös Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja. Sekä tyrnin marjat että lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka täydentävät C-vitamiinin toimintaa. Tyrnillä voi olla sydäntä ja verisuonistoa hyödyttäviä vaikutuksia.

Rosmariini – Rosmariini tukee ruuansulatusta, luontaista vastustuskykyä ja elinvoimaa. Rosmariini sisältää terapeuttisia haihtuvia yhdisteitä sekä erittäin tehokkaita antioksidanttiyhdisteitä, jotka voivat olla hyödyllisiä sydämen terveydelle.

Lue lisää:

Luteiini on yksi monesta luonnossa esiintyvästä karotenoidipigmentistä. Elimistö ei pysty tuottamaan luteiinia, joten sitä on saatava ravinnosta. Luteiinia esiintyy luontaisesti silmän verkkokalvon keltatäplässä, makulassa, jossa se estää hapettumista. Makula vastaa silmän näkökyvystä. Silmien suojelu UV-valolta on edellytys näön pysymisenä normaalina. Luteiinin keltainen väri suodattaa myös sinistä valoa pois silmästä, mikä voi auttaa vähentämään mm. tableteista ja puhelimista tulevia haittavaikutuksia silmille.

Aiheesta muualla:

Lue lisää luteiinin vaikutuksista silmien hyvinvointiin

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg
Grönkål (frystorkad, ekologisk) 75 mg
Blåbärspulver (frystorkad) 50 mg
Vattenkrasse (frystorkad) 50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 50 mg
Rosmarinblad (frystorkad, ekologisk)  25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 95 mg
Lutein (ringblomma) 20 mg
Alfalipoinsyra 15 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio