Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg 
Stabiloitu riisinlese 350 mg
Spirulina 50 mg
Acaimarjajauhe (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 25 mg
E-vitamiini (d-alfa tokoferolisukkinaatti) 134 mg, 1117*
Lehtikuusen arabinogalaktaani 2.75 mg
Alfalipoiinihappo 0.50 mg

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää korkeat pitoisuudet B-vitamiineja, joista monet ovat välttämättömiä hiusten terveydelle ja kasvulle sekä ihon hyvinvoinnille.

Tyrnin marja ja lehde – Tyrnimarjat sisältävät tunnetuista kasvikunnan lähteistä korkeimmat pitoisuudet omega-7 -rasvahappoja, joiden merkitys kauneudenhoitotuotteissa on hyvin tunnettu. Lisäksi tyrni sisältää runsaasti ihon kollageenin muodostukselle merkityksellistä C-vitamiinia, soluja suojaavaa E-vitamiinia sekä tärkeitä flavonoideja ja karotenoideja.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD). Spirulina tukee koko kehon elinvoimaisuutta.

Acaimarja – Acai sisältää runsaasti E-vitamiinia, antosyaniini-flavonoideja, koentsyymi Q10 ja lukuisia muita antioksidantteja. Acaimarjassa on myös suuria määriä kuituja ja rasvahappoja.

Lue lisää:

Terranova E-vitamiini sisältää lisäksi E-vitamiinin hyväksikäyttöä tehostavia kasveja, kuten acai-marjaa ja spirulinaa.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiliserat riskli  350 mg
Spirulina 50 mg
Acaibärpulver (frystorkad)  50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad)  25 mg
E-vitamin (d-alfatokoferolsuccinat) 134 mg, 1117*
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
Lärkträdsarabinogalaktan 2,75 mg
Alfalipoinsyra 0,5 mg

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI).

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio