Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 300 mg
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Spirulina (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg
Astaksantiini (Haematococcus pluvialis –levä) 4 mg
Alfalipoiinihappo 3 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde.

Spirulina – Spirulina on mikroskooppisen pieni vieterimäinen makean veden levä, jota viljellään monipuolisena ravinto- ja rohdoskasvina. Se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja karotenoideja ja antioksidantteja. Spirulinaa voi käyttää lisäämään elinvoimaa.

Tyrni –  Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 -rasvahappoa.

Lue lisää:

Tuote sisältää Haematococcus pluvialis-levälajikkeesta peräisin olevaa astaksantiinia, joka on makean veden levä. Mikrolevät tuottavat astaksantiinia suojautuakseen auringon UV-säteiltä. Käytä ihon tukena kesäauringossa! Magnifood-kasviyhdistelmän terapeuttiset kasvit tehostavat astaksantaanin hyödyntämistä kehossa ja tuovat lisähyötyä käyttäjälleen.

Aiheesta muualla:

Tutustu myös muihin Terranovan karotenoideihin.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 300 mg
Stabiliserad riskli  100 mg
Grönkål (frystorkad, ekologisk)  100 mg
Spirulina (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad)  50 mg
Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg
Astaxantin (Haematococcus pluvialis) 4 mg
Alfalipoinsyra 3 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio