Nokkosenjuuri, Lykopeeni & Sinkki Complex

HYVINVOIVA ETURAUHANEN

Nokkosenjuuri, Lykopeeni & Sinkki Complex sisältää tasapainotetun ja monipuolisen kasviyhdistelmän, joka tukee luontaisesti eturauhasen terveyttä ja voi auttaa ennaltaehkäisemään eturauhasen liikakasvua. Tuote tukee myös miehen hormonitasapainoa. 

Eturauhasen liikakasvu on yleinen miesten vaiva ja sen syntyminen liittyy hormonitoimintaan. Suurentunut eturauhanen vaikeuttaa virtsan eritystä ja haittaa virtsarakon toimintaa.

Tuotteen hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen sinkki (TRAACS™) tukee hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä solujen suojaamista hapetusstressiltä. Lykopeeni on karotenoidi, jolla on hyödyllisiä vaikutuksia terveydelle. Nokkonen sisältää luontaisesti runsaasti mm. rautaa ja kalsiumia.


Tuotetunnus (SKU) nokkosenjuuri-lykopeeni-sinkki-eturauhanen Osastot , Avainsanat , , , , ,


Jaa

Nettle Root, Lycopene & Zinc Complex, 50 kaps.


Eturauhasen hyvinvointi ja terveys

Nokkosenjuuri, Lykopeeni & Sinkki Complex

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 900 mg
Nokkosen juuri (tuorepakastekuivattu) 250 mg
Vihreä kauransiemen (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Opuntiakaktuskukkajauhe 100 mg
Kurpitsansiemenjauhe 100 mg
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Maissisilkkijauhe 25 mg
Acaimarjajauhe (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Vesikrassi (tuorepakastekuivattu) 25 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 25 mg
Lykopeeni 15 mg
Sinkki (bisglysinaatti, TRAACS™**) 10 mg, 100*
Lehtikuusen arabinogalaktaani 2.75 mg
Seleeni (selenometioniini) 50 µg, 91*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE. (Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

Lisätietoa Terranova Nokkosenjuuri, Lykopeeni & Sinkki Complexin ainesosista

Nokkosenjuuri – Nokkonen sisältää lukuisia eturauhaselle tärkeitä ravinteita. Sillä voi olla myös kyky ehkäistä haitallisen dihydrotestosteronin liiallista toimintaa eturauhasessa.

Vihreä kauransiemen – Kauran siemeniä on perinteisesti arvostettu yhtenä tärkeimmistä miehisen terveyden vahvistajista. Se sisältää korkeat pitoisuudet mm. eturauhasen hyvinvoinnille tärkeää sinkkiä.

Kurpitsan siemen – Kurpitsan siemenet sisältävät korkeat pitoisuudet sekä sinkkiä että kuparia, joiden välinen tasapaino on tärkeää molempien kivennäisaineiden imeytymiselle ja toiminnalle. Kurpitsan sisältämät rasvahapot täydentävät sinkin vaikutuksia eturauhasen hyvinvoinnille.

Viikunaopuntia – Viikunaopuntia on suosittu rohdos eturauhasvaivojen ennaltaehkäisyssä. Opuntian ainesosat voivat hillitä eturauhasen liikakasvua aiheuttavien entsyymien toimintaa. Opuntia-kaktus auttaa ehkäisemään myös terveydelle haitallista rasvojen hapettumista.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL on todennäköisesti potentiaalisin luonnollinen beta-sitosterolin lähde. Beta-sitosteroli on kasvisteroli, joka voi auttaa tukemaan eturauhasen terveyttä.

Persilja – Persilja sisältää miehen terveydelle tärkeitä ainesosia, kuten apigeniiniä, jonka ominaisuuksista tutkijat ovat erityisesti kiinnostuneita.

Maissi – Myös maissi sisältää maizenihappo- nimistä aineosaa, joka voi olla hyödyllinen miehen eturauhasen terveydelle.

Acai marja – Acai marja sisältää lukuisia eturauhasen terveyttä edistäviä aineita, mukaan lukien sinkkiä. Merkittävämmät suotuisat vaikutukset kuitenkin perustuvat sen sisältämiin kasvisteroleihin, karotenoideihin ja flavonoideihin.

Isovesikrassi – Vesikrassin eturauhasta mahdollisesti tukevat glukosinolaattiyhdisteet kiinnostavat tutkijoita. Vesikrassista on löydetty myös paljon voimakkaita karotenoideja ja flavonoideja.

Tyrnin marja ja lehdet – Monilla tyrnin sisältämillä ainesosilla voi olla eturauhasen terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Se sisältää mm. karotenoideihin kuuluvaa lykopeenia, monia  flavonoideja, omega-3 -rasvahappoja, sekä C- ja E-vitamiineja.