Herkullinen mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro Life Drink -jauheella

Helppo ja maukas tuorepuuro valmistuu kaurasta, mustikoista ja mustikkapiirakan mausteista. Ihanan mustikkapiirakan maku on helppo jäljitellä aamupalalle maustamalla jääkaapissa tekeytyvä tuorepuuro kardemummalla. Päivän tärkeimmän aterian joukkoon kannattaa lisätä kokonaisvaltaista ravintojauhetta, Terranova Life Drink -jauhetta, joka takaa tärkeiden ravintoaineiden saannin heti aamusta lähtien.

 

Life Drink ei ole pelkkä perinteinen viherjauhe; se sisältää myös muun muassa maitohappobakteereja sekä ruuansulatusentsyymejä. Ainutlaatuinen luonnollinen juomajauhe sisältää erittäin monipuolisen kattauksen ravintoaineita, ja sen käyttö on hyvä tapa varmistaa kaikkien ravintoaineiden saanti ruokavaliosta. Jauhe sisältää myös niin kuituja, marja- ja sienijauheita kuin välttämättömiä rasvahappoja.

Nauttimalla tuorepuuron Life Drink -jauheella saat elinvoimaisen ja energisen olon päivään heti aamusta lähtien. Terranova Life Drink -jauhetta on helppo käyttää. Yksinkertaisin keino on lisätä jauhetta smoothien, puuron tai esimerkiksi tuorepuuron joukkoon. Life Drink -jauhetta kannattaa lisätä ohjeen mukainen määrä, paketin mukana tulevan annoskauhallisen verran päivässä.

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro on gluteeniton ja maidoton. Käytä tarvittaessa gluteenittomia kaurahiutaleita – kaikki kaura ei ole gluteenitonta. Kauramaidon sijaan voit käyttää myös muita kasviperäisiä juomia. Kokeile esimerkiksi soija- tai mantelimaitoa. Ohjeen mukaisilla ainemäärillä tuorepuuroa tulee noin kolme annosta.

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

kahdelle – kolmelle hengelle

Tarvitset

200 g pakastemustikoita

1 banaani

1 tl kardemummaa

2 rkl luomu hunajaa

4 dl kauramaitoa (tai vastaavaa)

2 rkl pellavansiemeniä

annoskauhallinen Terranova Life Drink -jauhetta per syöjä

3-4 dl kaurahiutaleita

Tuorepuuron valmistus

Kuori ja pilko banaani. Lisää mustikat, kauramaito, pellavansiemenet, banaaniviipaleet, Life Drink -jauhe ja mausteet blenderiin. Blendaa massa tasaiseksi. Kaada mustikkakeitto kolmeen kulhoon.

Lisää reilu desi kaurahiutaleita jokaiseen kulhoon ja sekoita. Aseta puurot jääkaappiin tekeytymään vähintään noin puoleksi tunniksi.

Voit valmistaa tuorepuuron myös edellisenä iltana aamua varten. Jätä tällöin tuorepuuro tekeytymään jääkaappiin yön yli. Kaurahiutaleet imevät nestettä ja maukas tuorepuuro tekeytyy reilussa puolessa tunnissa, tai yön yli levänneenä.

Lisää tuorepuuron päälle tuoreita mustikoita ja tarjoile!

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

Reseptin on laatinut Mirka Tuovinen. Mirka on intohimoinen reseptien kehittelijä, ruokaharrastaja sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Mirkan blogista (www.tuovinenmirka.com) löydät niin inspiroivia vinkkejä hyvinvointiin kuin herkullisia reseptejä ja käytännöllisiä ohjeita, joissa korostuvat laadukkaat raaka-aineet ja ravinteikas maukas ruoka. Katso Mirkan blogista myös porkkanakakun makuinen tuorepuuro Life Drink -jauheella!