Terranova Voikukka, Artisokka & Kysteiini

Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex

MAKSAN JA RUUANSULATUKSEN TUEKSI

Tämä ravintolisä on suunniteltu tukemaan erityisesti maksan terveyttä.

C-vitamiini suojaa maksan soluja hapettumisstressiltä ja ylläpitää immuniteetin normaalia toimintaa. L-kysteiini on aminohappo, joka osallistuu glutationin muodostumiselle maksassa. Glutationi on maksan toiminnalle oleellinen aine ja toimii sen aineenvaihdunnan osana.

Magnifood Complex yrtti-/kasviyhdistelmä sisältää maksan toiminnalle suotuisia ainesosia, kuten voikukanjuurta, kurkumaa, latva-artisokkaa, tyrniä, ohranorasta ja stabiloitua riisinlesettä.


Tuotetunnus (SKU) voikukka-artisokka-kysteiini Osastot , Avainsanat , , , , , , ,


Jaa

Terranova Dandelion, Artichoke & Cysteine Complex, 50 kaps.


Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX825 mg
Voikukanjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)200 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)150 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu)125 mg
Sitruunaköynnöksen marjajauhe100 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu)50 mg
Vihreän teen lehti50 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Ohranorasjauhe50 mg
Stabiloitu riisinlese50 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti)150 mg, 188*
L-kysteiini75 mg
Alfalipoiinihappo20 mg
Tauriini20 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani5.5 mg
Seleeni (selenometioniini)25 µg, 45*

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complexin ainesosista

Voikukan juuri – Voikukan juuri auttaa ylläpitämään maksan terveyttä tukemalla sapen eritystä. Hyvä sapen eritys ehkäisee myrkkyjen kerääntymisen maksaan.

Kurkumajuuri – Kurkuman sisältämillä kurkuminoidiyhdisteillä on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat estää vapaiden radikaalien haittavaikutuksia maksassa.

Artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Artisokan lehtien sisältämät yhdisteet voivat lisäksi auttaa tukemaan maksan terveyttä.

Sitruunaköynnöksen marja – Sitruunaköynnöksen marjat voivat tehostaa maksan aineenvaihduntaa ja niillä on paljon hyviä terveysvaikutuksia.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrnin marjoilla että lehdillä voi olla maksan terveyttä tukevia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien oletetaan johtuvan tyrnin sisältämistä tehokkaista kasviravinteista.

Vihreän teen lehdet – Katekiinit ovat tärkeimpiä vihreän teen sisältämiä polyfenolisia tehoaineita. Niillä voi olla tehokas ehkäisevä vaikutus haitalliseen rasvojen hapettumiseen. Tämä vaikutus on tärkeä, koska hapettuneet rasvat ovat erittäin haitallisia maksalle.

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää runsaasti rikkipitoisia antioksidantteja. Ne auttavat ehkäisemään haitallisten aineiden jäämistä elimistöön.

Ohranorasjauhe – Vihreä ohranoras sisältää useita tehokkaita antioksidantti-entsyymejä, jotka eivät pelkästään ehkäise rasvojen hapettumista vaan myös auttavat ehkäisemään haitallisten aineiden jäämistä elimistöön.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää yli 100 erilaista terveyden kannalta merkityksellistä ainesosaa, joita ovat muun muassa tokotrienolit, tokoferolit, alfalipoiinihappo (joka pystyy aktivoimaan uudelleen C- ja E-vitamiinin), ubikinoni ja lukuisat karotenoidit. Riisinleseestä on löydetty myös pieniä määriä superoksidi-dismutaasientsyymiä (SOD) ja katalaasia.