Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex

MAKSAN JA RUUANSULATUKSEN TUEKSI

Tämä ravintolisä on suunniteltu tukemaan erityisesti maksan terveyttä.

C-vitamiini suojaa maksan soluja hapettumisstressiltä ja ylläpitää immuniteetin normaalia toimintaa. L-kysteiini on aminohappo, joka osallistuu glutationin muodostumiselle maksassa. Glutationi on maksan toiminnalle oleellinen aine ja toimii sen aineenvaihdunnan osana.

Magnifood Complex yrtti-/kasviyhdistelmä sisältää maksan toiminnalle suotuisia ainesosia, kuten voikukanjuurta, kurkumaa, latva-artisokkaa, tyrniä, ohranorasta ja stabiloitua riisinlesettä.


Tuotetunnus (SKU) voikukka-artisokka-kysteiini Osastot , Avainsanat , , , , , , ,


Jaa

Terranova Dandelion, Artichoke & Cysteine Complex, 50 kaps.


Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 825 mg
Voikukanjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 150 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 125 mg
Sitruunaköynnöksen marjajauhe 100 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vihreän teen lehti 50 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Ohranorasjauhe 50 mg
Stabiloitu riisinlese 50 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 150 mg, 188*
L-kysteiini 75 mg
Alfalipoiinihappo 20 mg
Tauriini 20 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5.5 mg
Seleeni (selenometioniini) 25 µg, 45*

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complexin ainesosista

Voikukan juuri – Voikukan juuri auttaa ylläpitämään maksan terveyttä tukemalla sapen eritystä. Hyvä sapen eritys ehkäisee myrkkyjen kerääntymisen maksaan.

Kurkumajuuri – Kurkuman sisältämillä kurkuminoidiyhdisteillä on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat estää vapaiden radikaalien haittavaikutuksia maksassa.

Artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Artisokan lehtien sisältämät yhdisteet voivat lisäksi auttaa tukemaan maksan terveyttä.

Sitruunaköynnöksen marja – Sitruunaköynnöksen marjat voivat tehostaa maksan aineenvaihduntaa ja niillä on paljon hyviä terveysvaikutuksia.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrnin marjoilla että lehdillä voi olla maksan terveyttä tukevia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien oletetaan johtuvan tyrnin sisältämistä tehokkaista kasviravinteista.

Vihreän teen lehdet – Katekiinit ovat tärkeimpiä vihreän teen sisältämiä polyfenolisia tehoaineita. Niillä voi olla tehokas ehkäisevä vaikutus haitalliseen rasvojen hapettumiseen. Tämä vaikutus on tärkeä, koska hapettuneet rasvat ovat erittäin haitallisia maksalle.

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää runsaasti rikkipitoisia antioksidantteja. Ne auttavat ehkäisemään haitallisten aineiden jäämistä elimistöön.

Ohranorasjauhe – Vihreä ohranoras sisältää useita tehokkaita antioksidantti-entsyymejä, jotka eivät pelkästään ehkäise rasvojen hapettumista vaan myös auttavat ehkäisemään haitallisten aineiden jäämistä elimistöön.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää yli 100 erilaista terveyden kannalta merkityksellistä ainesosaa, joita ovat muun muassa tokotrienolit, tokoferolit, alfalipoiinihappo (joka pystyy aktivoimaan uudelleen C- ja E-vitamiinin), ubikinoni ja lukuisat karotenoidit. Riisinleseestä on löydetty myös pieniä määriä superoksidi-dismutaasientsyymiä (SOD) ja katalaasia.