Terranova Magnesium 100 mg

Terranova Magnesium 100 mg Complex

HYVIN IMEYTYVÄ & VATSAYSTÄVÄLLINEN MAGNESIUM

Magnesium on elintärkeä mineraali, joka on tärkeä mm. sydämen terveydelle, hermostolle, luustolle, lihaksistolle sekä energia-aineenvaihdunnalle.

Terranova Magnesium 100 mg sisältää hyvin imeytyvää magnesiumbisglysinaattia, joka ei rasita vatsaa. Tuotteen sisältämän Magnifood Complexin yrtit ja kasvit, kuten riisinlese, kauransiemen, nokkosenlehti ja kurpitsansiemen, tehostavat magnesiumin imeytymistä, aineenvaihduntaa ja sen biologista hyväksikäytettävyyttä elimistössä. Lisäksi ne sisältävät luontaisesti runsaasti magnesiumia.


Tuotetunnus (SKU) magnesium-100mg-complex Osasto Avainsanat , , , , , ,


Jaa

Terranova Magnesium 100 mg Complex, 50 ja 100 kaps.


Magnesium 100 mg Complex

Annostus: 2-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX275 mg
Stabiloitu riisinlese100 mg
Vihreän kauransiemen (tuorepakastekuivattu, luomu)75 mg
Nokkosenlehti 50 mg
Kurpitsansiemen50 mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P)0.5 mg
Magnesium (bisglysinaatti)100 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Magnesium 100 mg Complexin ainesosista

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Vihreä kauransiemen – Vihreät kauransiemenet sisältävät mm. B-vitamiineja, joilla on hermostoa tukeva vaikutus. Yhdessä magnesiumin kanssa näillä aineilla on synergistinen vaikutus hermostoon.

Nokkosenlehti  Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä magnesiumin lähde. Lisäksi ne sisältävät magnesiumin lisäksi kehon kivennäisainetasapainon, luuston sekä happo-emästasapainon kannalta tärkeitä kaliumia, kalsiumia ja sinkkiä.