Magnesium 100 mg Complex

HYVIN IMEYTYVÄ & VATSAYSTÄVÄLLINEN MAGNESIUM

Magnesium on elintärkeä mineraali, joka on tärkeä mm. sydämen terveydelle, hermostolle, luustolle, lihaksistolle sekä energia-aineenvaihdunnalle.

Terranova Magnesium 100 mg sisältää hyvin imeytyvää magnesiumbisglysinaattia (TRAACS™), joka ei rasita vatsaa. Tuote sopii erinomaisesti stressistä ja urheilusta palautumiseen sekä ilta-ajan rauhoittumiseen, sillä se sisältää myös bioaktiivista, hermostoa rentouttavaa B6-vitamiinia (P-5-P) sekä vihreää kauransiementä ja kurpitsansiementä. 

Tuotteen sisältämän Magnifood Complexin muut yrtit ja kasvit, kuten riisinlese ja nokkosenlehti tehostavat magnesiumin imeytymistä, aineenvaihduntaa ja sen biologista hyväksikäytettävyyttä elimistössä. Lisäksi ne sisältävät luontaisesti runsaasti magnesiumia.

Magnesiumin hyväksytyt terveysväittämät:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • edistää elektrolyyttitasapainoa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia proteiinisynteesiä
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • edistää luuston pysymistä normaalina
  • edistää hampaiden pysymistä normaaleina
  • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tuotetunnus (SKU) magnesium-100mg-complex Osastot , Avainsanat , , , , , ,


Jaa

Terranova Magnesium 100 mg Complex, 50 ja 100 kaps.


Magnesium 100 mg Complex

Annostus: 2-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä

Ravintosisältö, 2-4 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 550-1100 mg
Stabiloitu riisinlese 200-400 mg
Vihreän kauransiemen (tuorepakastekuivattu, luomu) 150-300 mg
Nokkosenlehti  100-200 mg
Kurpitsansiemen 100-200 mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P) 1-2 mg, 71-143*
Magnesium (bisglysinaatti, TRAACS™**) 200 -400 mg, 53-107*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. (Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

Lue lisää: Magnesium – parhaat muodot ja käyttötarkoitukset

Hanki tuote itsellesi Ruohonjuuren verkkokaupasta!

Lisätietoa Terranova Magnesium 100 mg Complexin ainesosista

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Vihreä kauransiemen – Vihreät kauransiemenet sisältävät mm. B-vitamiineja, joilla on hermostoa tukeva vaikutus. Yhdessä magnesiumin kanssa näillä aineilla on synergistinen vaikutus hermostoon.

Nokkosenlehti  Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä magnesiumin lähde. Lisäksi ne sisältävät magnesiumin lisäksi kehon kivennäisainetasapainon, luuston sekä happo-emästasapainon kannalta tärkeitä kaliumia, kalsiumia ja sinkkiä.