Terranova Easy Iron

Easy Iron 20 mg Complex

HYVIN IMEYTYVÄ RAUTA

Rauta on ihmiselle välttämätön hivenaine. Rauta edistää esimerkiksi immuunijärjestelmän normaalia toiminta, kognitiivisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Erityisesti naisilla voi esiintyä piilevää raudanpuutosta. Myös kasvissyöjät voivat tarvita lisärautaa.

Terranova Easy Iron on saanut poikkeuksellisen hyvää palautetta monelta tyytyväisiltä käyttäjiltä. Rauta on vatsaystävällisessä, aminohappokelatoidussa ja hyvin imeytyvässä bisglysinaattimuodossa, joka ei aiheuta ummetusta.

Tuotteen Magnifood Complex sisältää merkittäviä määriä C-vitamiinia, jota tarvitaan raudan imeytymiseen. Sen sisältämät E-vitamiinijohdannaiset taas suojelevat rautaa hapettumiselta ja lehtivihreän (klorofyllin) ainesosat auttavat rautaa punasolujen muodostuksessa.

Sopii käytettäväksi yhdessä Terranova Multi C-vitamiini 250 mg Complex -tuotteen kanssa.

Tiesitkö nämä asiat raudasta? Lue blogistamme perusasiat tästä tärkeästä hivenaineesta.


Tuotetunnus (SKU) easy-iron-20-mg-complex-rauta Osasto Avainsanat , , , , , ,


Jaa

Terranova Easy Iron 20 mg Complex, 50 kaps.


Easy Iron 20 mg Complex -rauta

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX275 mg
Ruusunmarjajauhe100 mg
Stabiloitu riisinlese100 mg
Ohranorasjauhe50 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Rauta (bisglysinaatti)20 mg, 143*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Tiesitkö tämän raudasta? Lue blogistamme lisää.

LISÄTIETOA TERRANOVA EASY IRON 20 MG COMPLEXIN (RAUTA) AINESOSISTA

Ruusun marjat – C-vitamiini avustaa raudan imeytymisessä. Ruusunmarjojen sisältämä C-vitamiinipitoisuus on 100 kertaa suurempi kuin appelsiineissa.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Stabiloitu riisinlese on parhaimpia luonnollisia E-vitamiiniyhdisteiden lähteitä, joihin kuuluvat tokoferolit ja tokotrienolit. Tähän tuotteeseen lisätyn riisinleseen on tarkoitus estää raudan aiheuttamaa E-vitamiinin hapettumista. Viljan kuidut voivat estää erilaisten epäorgaanisten rautavalmisteiden imeytymistä, mutta Terranovan käyttämää bisglysinaattiraudan imeytymistä kuidut eivät häiritse.

Ohranoras – Ohranoras sisältää runsaasti rautaa, klorofylliä ja foolihappoa. Klorofylliä kutsutaankin usein kasvien vereksi, sillä sen rakenne muistuttaa hämmästyttävästi verta, mutta raudan sijasta se sisältääkin magnesiumia.

Acaimarja – Acaimarjat sisältävät E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja ja tokotrienoleja. Samalla tavalla kuin stabiloitu riisinlese, acaimarjan sisältämän E-vitamiinin yksi tärkeimmistä tehtävistä on estää raudan hapettava vaikutus.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä tuotteet