Dong Quai – Dong Quai on itämaisessa kasvilääkintäperinteessä korkealle arvostettu naisten terveyttä ylläpitävä kasvi, joka voi tasapainottaa ja tukea tervettä estrogeeniaineenvaihduntaa.

Soijapavun idut – Soijapavun idut sisältävät korkeita pitoisuuksia isoflavoneja genisteiiniä ja daidseiiniä. Ne ovat kasviestrogeeneja, joilla voi olla naisten hormonitasapainoa tukevia ominaisuuksia.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää korkeat pitoisuudet B-vitamiineja, joista monet ovat välttämättömiä hiusten terveydelle ja kasvulle. SRL sisältää myös yli 100 tunnettua ainesosaa, joilla voi olla hapettumista ehkäiseviä vaikutuksia ja näin edesauttavat myös mm. ihon terveyttä.

Sarviapila – Sarviapilan siemenet sisältävät korkeat pitoisuudet kasviestrogeenisiä isoflavoneja, sekä tiettyjä yhdisteitä joilla on kasviprogesteroni-ominaisuuksia.

Kudzun juuri – Kudzu sisältää runsaasti kasviestrogeenisia isoflavoneja puerariinia, genisteiiniä ja daidseiiniä.

Kauransiemen Avena sativa – Kauran siemenet sisältävät korkeat pitoisuudet B-vitamiineja ja kivennäisaineita, joita tarvitaan keskushermoston homeostaasissa. Kauranversoa arvostetaan sen mahdollisten rauhoittavien ominaisuuksiensa takia.

Ruusujuuri – Ruusujuurella voi olla tervettä tunteiden-, pysyyken- ja hermoston tasapainoa tukevia ominaisuuksia.

Voikukan lehti ja juuret – Voikukka on tärkeimpiä kasveja kudosten nestetasapainon säätelyssä. Nestetasapaino on tärkeä etenkin kuukautiskierron loppupuolella ennen vuodon alkua.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää välttämättömiä ravinteita (mm. kalsiumia, rautaa, B6-vitamiinia ja folaattia), sekä runsaasti maksan hormonien käsittelyä mahdollisesti tukevia rikkiyhdisteitä.

Kurkuma – Maksan normaali toiminta on tärkeää hormonaalisten epätasapainotilojen korjaamisessa. Kurkuma voi olla eräs potentiaalisimmista kasveista maksan toiminnan tukemiseksi.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrnimarjat sisältävät tunnetuista kasvikunnan lähteistä korkeimmat pitoisuudet omega-7 -rasvahappoja, joiden merkitys kauneudenhoitotuotteissa on hyvin tunnettu. Lisäksi tyrni sisältää runsaasti ihon terveydelle tärkeitä C- ja E-vitamiineja.

Sinimailanen – Sinimailanen sisältää runsaasti isoflavoni kasviestrogeeneja, sekä magnesiumia, jonka puute on hyvin yleistä menopaussin oireissa.