Terranovan perustaja ja omistaja Stephen Terras kertoo, mitä tarkoittaa ravitsemuksellinen synergia.


Stephen Terrass Mitä synergia tarkoittaa?
Synergia tapahtuu, kun kaksi tai useampi ainesosa tuottaa vaikutuksen, joka on enemmän kuin yksittäisten aineosien yhteenlaskettu summa – esimerkiksi kun kaksi plus kaksi ei olekaan neljä vaan kuusi tai seitsemän.

Mitä tekemistä synergialla on ravintolisien kanssa?
Ravitsemuksen yhteydessä synergialla tarkoitetaan niitä tuhansia biokemiallisia reaktioita, joita tapahtuu kehossa esimerkiksi vitamiinien, hivenaineiden, apu-aineiden ja entsyymien välillä.

Kehon elintoimintojen ylläpito vaatii lukemattomia ravitsemuksellisia synergistisiä yhteisvaikutuksia, koska haluttuja vaikutuksia ei tapahdu pelkästään yksittäisillä ainesosilla. JOKAINEN pienravintoaine on riippuvainen useista muista yhdisteistä toimiakseen optimaalisesti. 

Synergian saavuttamiseksi on pidettävä huolta, että valmisteen sisältö mahdollistaa tehokkaan aineiden aktivoitumisen, imeytymisen, ravinteiden hyväksikäytön ja metaboloitumisen, eli muokkaantumisen. Aineiden imeytyminen on siis vain yksi osa tätä suurta palapeliä.

Ovatko KAIKKI monipuoliset ravintolisät synergistisiä?
Tämä on erittäin hyvä kysymys! On totta, että jokainen monivitamiini on periaatteessa ainakin osittain synergistinen. Ravinteiden yhdistelmä voi olla kuitenkin vain hieman synergistinen, erittäin synergistinen tai jotain siltä väliltä. Jotta ravintolisistä saadaan irti paras mahdollinen hyöty, tulee saavuttaa korkein mahdollinen synergistinen taso.

Mikä tekee Terranovan synergiasta niin ylivoimaisen?
Synergia ei tapahdu pullossa – se tapahtuu VAIN kehossa. Jopa erittäin terve keho ei koskaan takaa täysin optimaalista ympäristöä täydelliselle synergialle. Tämä on ollut tähän asti pääasiallinen rajoittava tekijä useimpien ravintolisien osalta.

Ravintolisiä valmistavat yritykset ovat pystyneet valmistamaan näennäisesti erinomaisia yhdistelmävalmisteita. Niistä on kuitenkin puuttunut ainesosia, jotka mahdollistavat kehon tuottamaan parhaan mahdollisen synergistisen ympäristön. Juuri TÄSSÄ asiassa Terranovan tuotteet eroavat muista.

Terranova ei sisällä pelkästään elintärkeitä vitamiineja, hivenaineita tai muita mikroravinteita, vaan myös tarkkaan valitun Magnifood kasvisyhdistelmän. Magnifood-yhdistelmän tarkoitus on edistää aineiden imeytymistä, biosaatavuutta, biologista hyväksikäyttöä, aktiivisuutta, aineenvaihduntaa, stabiilisuutta ja vaikuttavuutta elimistössä. Magnifood lisää myös kehon omaa synergistä ympäristöä, ja tämän vuoksi ihmiset kokevat saavansa tavallista enemmän hyötyä Terranovan tuotteista!