Astaksantiini 4 mg Complex

Luonnollinen karotenoidi ja pigmentti

Terranovan lisäaineeton ja vegaaninen Astaksantiini 4 mg Complex on yhdistelmä  astaksantiinia, lehtikaalia, tyrniä, spirulinaa, alfalipoiinihappoa sekä lehtikuusen arabinogalaktaania.

Astaksantiini on punertava karotenoidi, jota löytyy luontaisesti mm. levistä, hedelmistä ja vihanneksista, jotka ovat myös hyviä karotenoidien lähteitä yleisesti. Astaksantiini on voimakas antioksidantti ainutlaatuisen molekyylirakenteensa ansiosta. Tuote sisältää Haematococcus Pluvialis-levälajikkeesta peräisin olevaa astaksantiinia, joka on makean veden levä. Mikrolevät tuottavat astaksantiinia suojautuakseen auringon UV-säteiltä. Käytä ihon tukena kesäauringossa!

Magnifood-kasviyhdistelmän terapeuttiset kasvit tehostavat astaksantaanin hyödyntämistä kehossa ja tuovat lisähyötyä käyttäjälleen.

Tutustu myös muihin Terranovan karotenoideihin.

 


Tuotetunnus (SKU) T1712 Osastot , Avainsanat , ,


Jaa

Terranova  Astaksantiini 4mg Complex, 50 kaps.


Astaksantiini 4 mg Complex

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 300 mg
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Spirulina (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg
Astaksantiini (Haematococcus pluvialis –levä) 4 mg
Alfalipoiinihappo 3 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE TAI IMETTÄVILLE.

Lisätietoa Terranova Astaksantiini 4 mg Complex ainesosista

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde. Tutkimukset osoittavat, että nämä yhdisteet poistavat elimistöstä myrkkyjä, joiden tiedetään olevan haitallisia maksalle.

Spirulina – Spirulina on mikroskooppisen pieni vieterimäinen makean veden levä, jota viljellään monipuolisena ravinto- ja rohdoskasvina. Se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja karotenoideja ja antioksidantteja.

Tyrni – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin ja sen johdannaisten (tokoferolit ja tokotrienolit) lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7-rasvahappoa, jolla on todettu terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle. Tyrnimarja sisältää CoQ10:a ja muita antioksidantteja, jotka täydentävät koentsyymi Q10:n sydämen terveyttä tukevia vaikutuksia. Marjat sisältävät myös Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.  Maksaa suojaavien ominaisuuksien oletetaan johtuvan tyrnin sisältämistä tehokkaista fytoravinteista. Sekä tyrnin marjat että lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka täydentävät C-vitamiinin toimintaa.

Katso myös muut karotenoidituotteet

Terranova Astaxanthin 4 mg Complex, 50 kaps.


Astaxanthin 4 mg Complex

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 VEGETABILISK KAPSEL INNEHÅLLER:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiliserat riskli 350 mg
Grönkål (frystorkad)
100 mg
Spirulina 50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 50 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 95 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg
Astaxantin (Haematococcus pluvialis-alg) 4 mg
Alfalipoinsyra 3mg

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, MAJS, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. REKOMMENDERAS INTE FÖR GRAVIDA.

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.