Terranovan Green Child -kategorian lasten ravintolisät sisältää neljä huippulaadukasta, lapsille suunniteltua ravintolisää: Green Child Living Multivitamin -monivitamiini, Green Child Friendly Microflora -probiootti, Green Child Sneaky Greens -ravintojauhe sekä kasvisperäinen Green Child D3-vitamiini.

Terranovan Green Child -tuoteperheen ravintolisät lapsille ovat erittäin korkealaatuisia, sillä ne eivät sisällä täyte-, sidos-, säilyntä-, makeutus- tai mitään muuta ylimääräistä. Niissä ei myöskään ole ollenkaan gluteenia, vehnää, laktoosia, soijaa, hiivaa tai sokeria (Huom! Sneaky Greens sisältää vehnän- ja ohranorasta, jotka voivat sisältää hyvin pieniä määriä gluteenia.)

Green Child-kategorian tuotteet ovat täysin kasviperäisiä ja sopivat näin myös vegaaneille. Lisäksi ne ovat hellävaraisen tasapainottavia, ravitsevia ja synergistisiä.  Kaikki tuotteissa käytetyt kasvikset ja yrtit ovat joko luomusertifioituja tai eettisesti puhtaasta luonnosta kerättyjä.

Jotta tuotteisiin on saatu tarkalleen haluttu määrä vaikuttavia ainesosia monivitamiini, probiootti ja D-vitamiini valmistetaan pieniin kasviskapseleihin, jotka ovat helppoja avata, jos nieleminen on lapselle vaikeaa. Sisällön voi kätevästi sekoittaa esimerkiksi luomumehuun, smoothieen tai jogurttiin. Sarja on suunniteltu 4-12 vuotiaille lapsille.