Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 400 mg
Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu) 150 mg
Persiljan lehti (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Pinaatti (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Korianterin lehti (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
MCT-jauhe (keskipitkiä rasvahappoja) 50 mg
K2-vitamiini (MenaQ7®, kikherneestä) 100 µg, 133*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien aineenvaihdunnassa, kuten kaliumia, magnesiumia, C-vitamiinia ja rautaa.  Näitä tarvitaan yhdessä B12-vitamiinin kanssa hemoglobiinin muodostuksessa sekä hermoston ja energia-aineenvaihdunnan apuaineina. Persiljaa on käytetty perinteisesti tukemaan munuaisten hyvinvointia. Se sisältää myös runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää.

Pinaatti – Pinaatti on erinomainen karotenoidien lähde (erityisesti luteiinin ja kseaksantiinin). Lisäksi se sisältää K- ja C-vitamiinia, folaattia ja rautaa.

Korianteri – Korianteri sisältää runsaasti klorofylliä, vitamiineja ja hivenaineita. Korianteri tukee ruuansulatusta ja ruokahalua.

K-vitamiinin hyväksytyt terveysväitteet:
  • edistää veren normaalia hyytymistä
  • edistää luiden pysymistä normaaleina

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 400 mg
Grönkål (frystorkad, ekologisk) 150 mg
Persiljablad (frystorkad, ekologisk) 100 mg
Spenat (frystorkad, ekologisk)  100 mg
Korianderblad (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 118 mg
MCT-pulver (medellånga fettsyror) 50 mg
K2-vitamin (MenaQ7, kikärt) 100 µg, 133*

* av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (%RI)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio