Terranova Pro-Peptaasi I-R-C

Terranova Pro-Peptase I-R-C Complex serrapeptaasi entsyymi

Serrapeptaasi Propeptaasi I-R-C  on voimakkaan synergistinen entsyymivalmiste. Terranovan Magnifood Complexin kasvit ja yrtit vahvistavat serrapeptaasin edullisia vaikutuksia.

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Tuotetunnus (SKU) propeptaasi-irc-complex-serrapeptaasi Osasto Avainsanat ,


Jaa

Terranova Propeptase I-R-C Complex, 50 kaps.


Propeptaasi I-R-C Complex serrapeptaasi

Annostus: Yksi kapseli 1-2 kertaa päivässä tyhjään mahaan aterioiden välillä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX225 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Humalan emikukka (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Bacopa monnieri (koko kasvi)50 mg
Rosmariinin lehti (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Pepridaasi /Proteaasi Complex20.000 U
Serrazimes®*33 mg
Resveratroli10 mg
* Serrazimes® – proteolyyttinen entsyymi-yhdistelmä, joka on eristetty Aspergillus oryzae ja Aspergillus melleus rihmasienestä.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

 

Lisätietoa Terranova Propeptaasi I-R-C Complex (serrapeptaasi) ainesosista

Nokkosenlehti – Perinteisesti nokkosen lehtiä on käytetty muun muassa nivelien hengitysteiden terveyden tukemiseen. Nokkosenlehden sisältämät ainesosat voivat myös lisätä hyvän kolesterolin (HDL) tasoja elimistössä. Nokkosen eräät ravinteet ovat hyödyllisiä tukikudosten ja verisuoniston rakenteille.

Humalan emikukka – Humalan emikukkien sisältämillä ainesosilla on terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Bacopa monnieri – Bacopa monnieri-kasvin ainesosilla on edullinen vaikutus aivojen toimintaan ja lisäksi se auttaa tukemaan tulehduksetonta tilaa kehossa. Kasvin mahdollisista antioksidanttivaikutuksesta voi olla hyötyä esim. sydänvaivoissa. Tätä kasvia käytetään Ayurveda-lääketieteessä tukemaan hengitysteiden terveyttä.

Rosmariinin lehti – Myös rosmariinin lehdillä on mahdollisia tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Terapeuttisten haihtuvien yhdisteiden ansiosta rosmariinia voidaan käyttää lievittämään sinusongelmia. Rosmariini sisältää erittäin tehokkaita antioksidanttiyhdisteitä, jotka saattavat tukevat sydämen terveyttä.