Organic Omega-3-6-7-9, 250 ml

VEGAANINEN OMEGA-3-6-7-9 -öljysekoitus

Terranova luomusertifioitu omegaöljy on laadukas ja erittäin terveellinen. Se sisältää kasviperäisiä omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja ihanteellisessa 2:1:1-suhteessa.

Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, ja se sisältää runsaasti polyfenoleja. Tyrni taas on erinomainen omega-7 -rasvahappojen lähde.


Tuotetunnus (SKU) organic-omega-oil-vegaaninen-omega-3 Osasto Avainsanat , , , , ,


Jaa

Terranova 100 % Organic Omega 3-6-7-9 Oil, 250 ml


Vegaaninen omega-3 -6-7-9-rasvahapposekoitus – Organic Omega Oil 3-6-7-9, 250 ml

Annostus: 1-3 teelusikallista (5-15ml) päivässä ruokailun yhteydessä. Lisää esimerkiksi salaatteihin tai smoothieen. Älä kuitenkaan kuumenna tai käytä paistamiseen, sillä se tuhoaa rasvahappojen terveelliset ominaisuudet!

Ravintosisältö:

MAGNIFOOD LUOMUÖLJYSEKOITUS
Luomu pellavansiemenöljy 66 %
Luomu hampunsiemenöljy 20 %
Luomu oliiviöljy 8 %
Luomu purasruohoöljy 3 %
Luomu riisinleseöljy 1 %
Luomu tyrninmarjaöljy 1 %
Luomu tyrninsiemenöljy 1 %
Tokoferoliuute 0,06 %

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Omega Oil 3-6-7-9 ainesosista

Luomu pellavansiemenöljy – Pellava sisältää erityisen paljon omega-3 -rasvahappoja ja alfalinoleenihappoa ja on siksi ihanteellinen kompensoimaan ravinnon sisältämiä liian suuria määriä omega-6 -rasvahappoja, joka on ongelma läntisissä kehittyneissä maissa.

Luomu hampunsiemenöljy – Hampun siementen sisältämä tyydyttymättömien/ tyydyttyneiden rasvahapposuhde on ihanteellinen, lisäksi se on yksi parhaimpia kasviperäisiä omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Sillä on miellyttävä pähkinämäinen maku, joka lisää sen arvoa ruuanlaitossa.

Luomu oliiviöljy – Suurin osa oliiviöljyn rasvahapoista on kertatyydyttymättömiä omega-9 -rasvahappoja. Sen arvo sydänystävällisenä öljynä johtuu todennäköisesti siitä, että öljy sisältää runsaasti polyfenoli-antioksidantteja ja siitä, että se tasapainottaa omega-6 -öljyjen vaikutuksia haittaamatta kuitenkaan omega-3 -öljyjen terveysvaikutuksia.

Luomu purasruohoöljy – Purasruohoöljy sisältää kaikkein eniten gammalinoleenihappoa (GLA), joka voi olla sekä iholle että naisen terveydelle hyödyllinen.

Luomu riisinleseöljy – Riisinlese sisältää runsaasti erilaisia antioksidanttiyhdisteitä, kuten tokotrienoleja, tokoferoleja ja gamma oryzanolia.

Luomu tyrniöljy – Tyrnin hedelmäöljy sisältää kasviperäistä omega-7 -rasvahappoa, josta on tullut erittäin suosittu terveyden ja kauneudenhoitotuotteissa. Öljy sisältää myös runsaasti polyfenolisia antioksidantteja.

Luomu tyrnin siemenöljy – Tämä öljy sisältää runsaasti fenolisia antioksidantteja, ja sen omega-3/omega-6 -rasvahapposuhde on tasapainoinen.