Terranova Mustaselja & Oliivinlehti

Terranova Mustaselja & Oliivinlehti Super-Blend

VASTUSTUSKYVYN TUEKSI

Mustaselja & Oliivinlehti Super-Blend -jauhe on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti kun flunssa on iskenyt. Tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat kehon omaa immuniteettia erilaisia mikrobeja ja viruksia vastaan.

Mustaseljan ja oliivinlehtien sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet auttavat kehoa toipumaan nopeammin flunssan ja infektioiden aiheuttamista oireista. Inkiväärillä on lämpöä tuottava vaikutus ja se voi helpottaa sinusonteloiden ongelmissa. Oliivinlehden sisältämät yhdisteet tukevat immuniteettia, ja voivat mahdollisesti suojata kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta.

PhytoFRESH-tuorepakastekuivauksen ansiosta kasvisten kaikki ravintoaineet ja entsyymit ovat tallessa, vain vesi on poistettu.

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Jaa

Terranova Elderberry & Olive Leaf Super-Blend, 40 g (jauhe)


Mustaselja & Oliivinlehti Super-Blend
Annostus: ½ teelusikallinen (noin 2,5 g) päivässä. Sekoita veteen, mehuun tai smoothieen.

Ravintosisältö, ½ teelusikallista (2,5 g):

phytoFRESH COMPLEX2,5 g
Mustaseljan marja (tuorepakastekuivattu)1900 mg
Oliivinlehti (tuorepakastekuivattu)450 mg
Mustaseljankukka (tuorepakastekuivattu)100 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Mustaselja & Oliivinlehti Super-Blendin ainesosista

Mustaseljan marja Mustaseljan marjoista voi olla apua influenssan/flunssan ennaltaehkäisyssä ja oireiden lievittämisessä. Siksi se on yksi suosituimpia valmisteita flunssakauden aikana. Mustaselja sisältää erityisen suuria määriä flavonoideja.

Oliivinlehti – Oliivinlehden sisältämät yhdisteet tukevat immuniteettia, ja voivat mahdollisesti suojata kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta.

Mustaseljan kukka – Mustaseljan kukan sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet voivat auttaa kehoa toipumaan nopeammin flunssan aiheuttamista oireista. Mustaseljan kukka tukee aineenvaihduntaa keuhkoputkissa, joka voi edesauttaa virusten poistumista elimistöstä.

Inkiväärinjuuri – Inkiväärin juuren vaikuttavat aineet voivat vaikuttaa useisiin mikrobeihin. Inkiväärillä on lämpöä tuottava vaikutus ja siitä voi olla apua myös poskiontelotulehduksissa. Sen potentiaalinen kyky ehkäistä pahoinvointia tekee siitä myös tehokkaan yrtin flunssakautena.