Kromi 200 ug Complex

SYNERGISTINEN KROMI

Kromi edistää verensokerin pysymistä tasaisena ja makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Kromia löytyy luontaisesti hedelmistä, täysjyvätuotteista, kasviksista ja mausteista ja sitä esiintyy maaperässä. Suomen maaperä on tunnetusti kromiköyhää, joka voi johtaa kromin liian vähäiseen saantiin. Myös jalostaminen vähentää ruuan kromipitoisuuksia.

Kromi osallistuu hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen muuntamiseen energiaksi sekä verensokerin tasapainottamiseen. Se on näin tärkeä hivenaine mm. painonhallinnassa.

Terranova Kromi 200 ug sisältää orgaanista ja hyvin imeytyvää kromipikolinaattia sekä yrttejä ja kasviksia, jotka edistävät ja tukevat kromin imeytymistä ja toimintaa elimistössä. Tuote on täysin lisä- ja täyteaineeton sekä vegaaninen.


Tuotetunnus (SKU) kromi-200ug-complex Osasto Avainsanat , , , ,


Jaa

Terranova Chromium 200 µg Complex, 50 kaps.


Kromi 200 ug Complex

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 600 mg
Stabiloitu riisinlese 375 mg
Kurpitsansiemen 100 mg
Ohranorasjauhe 50 mg
Raakakaakaorouhe 50 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
Kromi (pikolinaatti) 200 µg, 500*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Kromi 200 ug Complexin ainesosista

Stabiloitu riisinlese – Stabiloidusta riisinleseestä on poistettu rasvoja härskiinnyttävä lipaasientsyymi, ja siten se säilyy pitkään tuoreena. SRB sisältää monimuotoisia hiilihydraatteja, kuitua, sinkkiä (joka on välttämätön kromin toiminnalle elimistössä) ja monia muita pienravintotekijöitä, joita tarvitaan sokerin aineenvaihdunnassa, kuten magnesium, B1-, B2 ja B3-vitamiinit. Stabiloidusta riisinleseestä voi olla apua sokeritasapainon hallinnassa.

Kurpitsansiemen – Kurpitsansiemenet sisältävät merkittäviä määriä sinkkiä ja magnesiumia, jotka tukevat kromin toimintaa sokeritasapainon säilyttämisessä.

Ohranorasjauhe – Sen lisäksi, että ohranoras sisältää kromia, siinä on myös lukuisia pienravintotekijöitä, kuten magnesiumia, vanadiinia ja sinkkiä, jotka tukevat normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

Raakakaakaorouhe – Raakakaakao sisältää kromia ja merkittäviä määriä magnesiumia, joka toimii yhteistyössä kromin kanssa sokeritasapainon säätelyssä. Kaakaossa on myös B1-, B2- ja B3-vitamiineja, joita tarvitaan, kun elimistö valmistaa sokerista energiaa.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.