Terranova Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma

Terranova Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma Super-Blend

NIVELTEN TUEKSI

Nivelet tarvitsevat oikeanlaisia kasviravinteita. Terranova Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma -jauhe on suunniteltu tukemaan nivelten hyvinvointia ja terveyttä.

Tuorepakastekuivatut (PhytoFRESH) yrtit ja kasvit on valittu niin, että ne auttavat ylläpitämään nivelten terveyttä. Montmorencykirsikka sisältää runsaasti antosyaniini-flavonoideja. Kirsikat ovat myös hyviä C- ja E-vitamiinin sekä karotenoidien lähteitä. Eräät nokkosen sisältämät pienravintotekijät (esim. boori, kalsium, C- ja K-vitamiini) osallistuvat nivelten rakenteen muodostumiseen. Kurkuman tunnetut hyödylliset vaikutukset täydentävät kasviyhdistelmän.

Tutustu myös Glukosamiini, Boswellia & MSM -tuotteeseen.

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Jaa

Terranova Tart-Cherry, Nettle & Turmeric Super-Blend, 50 g (jauhe)


Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma Super-Blend

Annostus: ½ teelusikallinen (noin 2,5 g) päivässä. Sekoita veteen, mehuun tai smoothieen.

Ravintosisältö, ½ teelusikallista (2,5 g):

phytoFRESH COMPLEX2.5 g
Montmorencykirsikka (tuorepakastekuivattu)1250 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)500 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)350 mg
Sellerin varsi ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu)300 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

 

Lisätietoa Terranova Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma Super-Blendin ainesosista

 

Montmorencykirsikka – Montmorencykirsikka sisältää runsaasti antosyaniini flavonoideja. Kirsikat ovat myös hyviä C- ja E-vitamiinin ja karotenoidien lähteitä.

Nokkosen lehti – Nokkonen sisältää paljon nivelille tärkeitä ravintoaineita.  Eräät nokkosen sisältämät pienravintotekijät (esim. boori, pii, kalsium, C- ja K-vitamiini) osallistuvat nivelten rakenteen muodostumiseen, kun taas esimerkiksi seleenin ja E-vitamiinin antioksidanttivaikutus suojelee niveliä vapaiden happiradikaalien hyökkäyksiltä.

Kurkumajuuri – Kurkumajuurta ja sen aineosia (etenkin kurkumiinia ja muita kurkuminoideja) on tutkittu paljon sen mahdollisten antioksidantti- ja antimikrobisten ominaisuuksiensa osalta. Lisäksi sillä voi olla myös lukuisia muita edullisia vaikutuksia terveyteen.

Selleri (varsi & lehdet) – Selleri sisältää pienravintotekijöitä (mangaani, molybdeeni, C- ja K-vitamiini), jotka tukevat nivelten tervettä aineenvaihduntaa ja rakennetta.

Inkivääri – Inkivääri voi auttaa hillitsemään tulehduksia, kipua ja edesauttaa verenkiertoa nivelissä.