Terranova Green Purity

Terranova Green Purity Super-Blend viherjauhe

LUOMU VIHERJAUHE

Terranova Green Purity Super-Blend – viherjauhe tukee kehon puhdistumista ja ravitsee erittäin monipuolisilla, lehtivihreäpitoisilla viherjauheilla.  Hellävaraisena ja tasapainoisena sekoituksena se sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Vitalisoiva superfood-jauheemme sisältää runsaasti terveellisiä, luomulaatuisia kasveja ja yrttejä, kuten voikukan lehteä, vesikrassia, lehtikaalia, persiljaa, punajuurta, nokkosta, kurkumaa, korianterin lehteä ja vehnänorasmehua.

Vinkki: yhdessä Terranova Voikukka, Artisokka & Kysteiinin kanssa Green Purity Super-Blend muodostaa todellisen terveyden tehopakkauksen!

Lue blogistamme enemmän siitä, miten vihervoima voi auttaa elimistöä.

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Tuotetunnus (SKU) green-purity-super-blend-viherjauhe Osasto Avainsanat , , ,


Jaa

Terranova Green Purity Super-Blend 40 g (jauhe)


Green Purity Super-Blend 40 g viherjauhe

Annostus: ½ teelusikallinen (noin 2,5 g) 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Sekoita veteen, mehuun tai smoothieen.

Ravintosisältö: ½ teelusikallista (noin 2,5 g):

PhytoFresh COMPLEX 2500 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)500 mg
Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu)450 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu)300 mg
Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu)250 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu)250 mg
Isotakiaisen juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)200 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)150 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Korianterin lehti (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu)100 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Green Purity -viherjauheen ainesosista

Voikukan lehti – Voikukan lehti on yksi ravintorikkaimpia kasveja luonnossa. Se sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja lukuisia terveydelle hyödyllisiä fytoravinteita. Sillä voi olla erityisesti maksan terveyttä ja myrkkyjen poistoa tukevia vaikutuksia (detox).

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja flavonoideja. Se on myös erinomainen rikkipitoisten yhdisteiden lähde, joilla on tärkeä tehtävä elimistössä.

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää useita erilaisia rikkipitoisia antioksidantteja. Näillä yhdisteillä voi olla vaikutusta myrkyllisten aineiden poistamiseen maksasta.

Persiljan lehti – Persiljaa on käytetty perinteisesti munuaisia ja virtsateitä puhdistavana ja vahvistavana kasvina. Persilja sisältää myös runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää, joka tukee ruuansulatuskanavan ja sen bakteerikannan terveyttä.

Punajuurimehu & lehdet – Punajuuri sisältää useita eri B-ryhmän vitamiineja (erityiseti folaattia), C-vitamiinia, kaliumia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia, kuparia ja tärkeää metyyliryhmien luovuttajaa betaiinia, jolla on erityinen tehtävä maksan aineenvaihdunnassa. Punajuuren vihreät osat sisältävät suuria pitoisuuksia karotenoideja, erityisesti luteiinia ja kseaksantiinia.

Isotakiaisen juuri – Isotakiaisen tärkein prebioottinen ainesosa on inuliini, joka edesauttaa suoliston terveen limakalvon ja bakteeriston ylläpitoa sekä vahvan immuniteetin syntymistä. Isotakiaista on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä vahvistamaan maksan detoksifikaatiota ja puhdistamaan verta.

Nokkosenlehti – Perinteisesti nokkosen lehtiä on käytetty virtsateiden terveyden ylläpitämiseksi ja myrkkyjen poistamiseksi. Nokkonen on myös yksi luonnon rikkaimmista vitamiinien ja hivenaineiden lähteistä.

Kurkumajuuri – Kurkumajuurta ja sen aineosia (etenkin kurkumiinia ja muita kurkuminoideja) on tutkittu paljon sen mahdollisten antioksidantti- ja antimikrobisten ominaisuuksiensa osalta. Lisäksi sillä voi olla myös lukuisia muita edullisia vaikutuksia terveyteen ja se voi vaikuttaa suotuistasti myös maksan terveyteen.

Artisokan lehti – Artisokka edistää sapen virtausta. Artisokan ainesosilla voi olla myös maksaa suojaava vaikutus. Artisokan tiedetään myös edistävän rasvojen pilkkoutumista suolistossa.

Korianterin lehti – Korianteri sisältää runsaasti klorofylliä, vitamiineja ja hivenaineita. Se tukee osaltaan kehon puhdistumista.

Vehnänorasmehu – Vehnänoras on hyvä klorofyllin eli lehtivihreän lähde, joka tukee suoliston terveyttä ja tasapainoista bakteerikasvustoa. Vehnänoras sisältää myös runsaasti karotenoideja, vitamiineja ja hivenaineita.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä tuotteet