Glukosamiini-Kondroitiini-Boswellia

Glukosamiini-Kondroitiini-Boswellia Complex

Bioaktiivinen tuki nivelille vegaanisella kondroitiinilla

Terranova Glucosamine, Chondroitin & Boswellia Complex sisältää kasviperäistä glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka tukevat nivelruston hyvinvointia ja uudistumista sekä auttavat hillitsemään tulehdusta. Tuote sisältää markkinoiden ainoaa vegaanista kondroitiinia (Mythocondro®), joka imeytyy tehokkaammin ja on puhtaampi kuin eläinperäiset kondroitiinivalmisteet. 

Lisäksi mukana nopeavaikutteista ja bioaktiivista ApresFlex®-boswelliaa, joka on tehokas pienelläkin annostuksella. Boswellia ja nokkonen tukevat nivelten joustavuutta ja hyvinvointia. Inkivääri, humala ja rosmariini täydentävät tuotteen niveliä hellivää vaikutusta. Kasvien tuorepakastekuivaus säilyttää niiden ravinnepitoisuuden tuoretta kasvia vastaavana.

Terranova Glucosamine, Chondroitin & Boswellia Complex sopii nivelistään huolehtivalle sekä aktiivisesti liikkuvalle.

Tuote on 100 % lisä- ja täyteaineeton sekä kasviperäinen.


Tuotetunnus (SKU) glukosamiini-konrdoitiini-boswellia Osastot , , Avainsanat , , , ,


Jaa

Glukosamiini-Kondroitiini-Boswellia Complex, 50 kaps.


Glukosamiini-Kondroitiini-Boswellia Complex

Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX  600 mg
Nokkosenlehti (Urtica dioica) (tuorepakastekuivattu) 200 mg
Inkivääri (tuorepakastekuivattu, luomu) 200 mg
Humala (Humulus lupulus) (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Rosmariinin lehti (Rosmarinus officinalis) (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Kasviskapseli (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vesi) 472 mg
Glukosamiini (hydrokloridi, kasviperäinen) 1000 mg
Kondroitiinisulfaatti (Mythcondro®, kasviperäinen) 600 mg
Boswellia-uute (Boswellia serata) (AprèsFlex®) 100 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Glukosamiini-Kondroitiini-Boswellia Complex ainesosista

Nokkonen – Nokkonen sisältää runsaasti sekä kalsiumia että magnesiumia. Nokkonen sisältää myös erilaisia pienravintotekijöitä, jotka vaikuttavat edullisesti magnesiumin ja kalsiumin biologiseen hyväksikäyttöön. Nokkosella on edullinen vaikutus nivelten hyvinvointiin. Nokkosen sisältämät boori, pii, kalsium, C- ja K-vitamiini osallistuvat nivelten rakenteen ylläpitoon. Seleeni ja E-vitamiini taas suojaavat rustoa vapaiden happiradikaalien tuhoavilta vaikutuksilta. Nokkosen lehtiä voi käyttää muun muassa nivelten, hengitysteiden ja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi nokkonen sisältää runsaasti flavonoideja.

Inkivääri – Inkivääriä on perinteisesti käytetty tehostamaan muiden rohdosten imeytymistä ja vaikutuksia. Inkiväärin juurta on käytetty tukemaan ruuansulatuksen toimintaa ja rauhoittamaan vatsaa. Heikko mahanesteiden ja -happojen eritys vaikuttaa heikentävästi magnesiumin ja kalsiumin imeytymiseen. Inkiväärillä voi olla on maha- ja sappinesteiden tuotantoa aktivoiva vaikutus. Inkivääri piristää verenkiertoa ja ravinteiden kulkua elimistössä.  Inkiväärin ainesosat saattavat auttaa nivelissä esiintyviin tulehduksiin sekä verenkiertoon ja kipuun liittyvissä ongelmissa.

Humala – Humala sisältää erittäin paljon erilaisia ravinteita ja yhdisteitä, kuten A-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, natriumia ja jodia. Tärkeitä yhdisteitä humalassa ovat myös antioksidanttiset fenolit, joilla on runsaasti erilaisia terveyshyötyjä.

Rosmariini – Rosmariinin lehdillä on suotuisa vaikutus tulehduksen hillitsemiseen. Se sisältää runsaasti terapeuttisia, haihtuvia yhdisteitä. Rosmariini sisältää erittäin tehokkaita antioksidanttiyhdisteitä, jotka tukevat koko kehon hyvinvointia.

Tutustu myös muihin Terranovan terapeuttisiin erikoistuotteisiin.

Terranova Glucosamin, Chondroitin & Boswellia Complex, 50 kaps.


Glucosamin, Chondroitin & Boswellia Complex

Dosering: 2 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid.

1 VEGETABILISK KAPSEL INNEHÅLLER:

MAGNIFOOD COMPLEX 600mg
Nässelblad (frystorkad) 200 mg
Ingefärarot (frystorkad)
200 mg
Humleblomma (frystorkad) 100 mg
Rosmarinblad (frystorkad) 100 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 472 mg
Glukosamin (hydroklorid) 1000 mg
Kondroitinsulfat (VEGANSK) [Mythocondro®] 600 mg
Boswelliaextrakt (ApreFlex®) 100 mg

Mythocondro® är ett registrerat varumärke av Gnosis S.p.A
ApreFlex® är ett registrerat varumärke av PLT Health Solutions-Laila Nutraceuticals LLC.

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, MAJS, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. REKOMMENDERAS INTE FÖR GRAVIDA.

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.