Terranova CoQ10 30 mg

CoQ10 30 mg Complex ubikinoni

SYNERGISTINEN UBIKINONI

Elimistö valmistaa ubikinonia itse, mutta tietyissä elimistön rasitustilanteissa ja vanhemmiten sen tuotanto vähenee. Terranova CoQ10 3o mg Complexin tuoreet kasvikset ja yrtit täydentävät varsinaista ubikinonilisää ja edistävät sen imeytymistä.

Magnifood Complexin tuoreet kasvikset ja yrtit täydentävät varsinaista ubikinonilisää ja edistävät sen imeytymistä.


Tuotetunnus (SKU) co-q10-30-mg-complex-ubikinoni Osastot , , Avainsanat , , , , , , ,


Jaa

Terranova CoQ10 30 mg Complex, 50 ja 100 kaps.


CoQ10 30 mg Complex ubikinoni

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX475 mg
Stabiloitu riisinlese350 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu)50 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu)25 mg
CoQ10 (ubikinoni)30 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani5,5 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

LISÄTIETOA TERRANOVA CO-Q10 30 MG COMPLEXIN (UBIKINONI) AINESOSISTA

Stabiloitu riisinlese – Riisinlese sisältää luontaisesti ubikinonia ja lisäksi myös E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja, tokotrienoleja. SRL:n sisältämä alfalipoiinihappo tukee koentsyymi Q10:n sydäntä suojaavia vaikutuksia. Stabiloitu riisinlese sisältää myös rasvahappoja, jotka auttavat rasvaliukoista ubikinonia imeytymään.

Acai-marja – Acaimarja sisältää CoQ10 ja myös muita antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Lisäksi acai-marjasta löytyy antosyanidiini flavonoideja. Noin 40 % marjojen kuivapainosta sisältää rasvahappoja, jotka auttavat koentsyymi Q10:n imeytymisessä.

Tyrnimarja – Kuten Acaimarja, myös tyrnimarja sisältää CoQ10 ja muita antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja ja lukuisia flavonoideja), jotka täydentävät koentsyymi Q10:n sydämen terveyttä tukevia vaikutuksia. Marjat sisältävät myös koentsyymi Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.

Latva-artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Sappihappojen tiedetään parantavan koentsyymi Q10:n imeytymistä

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä tuotteet