CoQ10 30 mg Complex ubikinoni

SYNERGISTINEN UBIKINONI

Elimistö valmistaa ubikinonia itse, mutta tietyissä elimistön rasitustilanteissa ja vanhemmiten sen tuotanto vähenee. Ubikinonia eli koentsyymi Q10:a käytetään kehossa solujen energiantuotantoon.

Magnifood Complexin tuoreet kasvikset ja yrtit täydentävät varsinaista ubikinonilisää ja edistävät Terranova CoQ10 3o mg Complex -tuotteen imeytymistä.


Tuotetunnus (SKU) co-q10-30-mg-complex-ubikinoni Osastot , , Avainsanat , , , , , , ,


Jaa

Terranova CoQ10 30 mg Complex, 50 ja 100 kaps.


CoQ10 30 mg Complex ubikinoni

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiloitu riisinlese 350 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 25 mg
CoQ10 (ubikinoni) 30 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

LISÄTIETOA TERRANOVA CO-Q10 30 MG COMPLEXIN (UBIKINONI) AINESOSISTA

Stabiloitu riisinlese – Riisinlese sisältää luontaisesti ubikinonia ja lisäksi myös E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja, tokotrienoleja. SRL:n sisältämä alfalipoiinihappo tukee koentsyymi Q10:n sydäntä suojaavia vaikutuksia. Stabiloitu riisinlese sisältää myös rasvahappoja, jotka auttavat rasvaliukoista ubikinonia imeytymään.

Acai-marja – Acaimarja sisältää CoQ10 ja myös muita antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Lisäksi acai-marjasta löytyy antosyanidiini flavonoideja. Noin 40 % marjojen kuivapainosta sisältää rasvahappoja, jotka auttavat koentsyymi Q10:n imeytymisessä.

Tyrnimarja – Kuten Acaimarja, myös tyrnimarja sisältää CoQ10 ja muita antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja ja lukuisia flavonoideja), jotka täydentävät koentsyymi Q10:n sydämen terveyttä tukevia vaikutuksia. Marjat sisältävät myös koentsyymi Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.

Latva-artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Sappihappojen tiedetään parantavan koentsyymi Q10:n imeytymistä

PRODUKTINNEHÅLL

CoQ10 30 mg Complex ubikinon

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 VEGETABILISK KAPSEL INNEHÅLLER:

 

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiliserat riskli 350 mg
Acaibär (ekologisk, frystorkad) 50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 50 mg
Kronärtskockablad (frystorkad) 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 118 mg
CoQ10 (ubikinon) 30 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.