Terranova Life Drink

LIFE DRINK

Terranovan ainutlaatuinen tuotesuunnittelu, valmistusprosessi, PhytoFRESH ja Magnifood Complex-yrttiyhdistelmä takaavat sen, että ravintolisillämme on erittäin korkea ravintoarvo ja korkea luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus.

Terranovan tuotteet ovat saaneet tunnustuksia sisältönsä ja toimivuutensa ansiosta Suomessa ja muualla Euroopassa, jossa sitä myydään yli 30 maassa. Life Drink -ravintojauhe on niittänyt palkintoja ja tunnustuksia sen kokonaisvaltaisen ravintosisällönsä ja toimivuutensa ansiosta.

Myös Ruohonjuuri -ketju valitsi Life Drinkin vuoden ravintolisäksi vuonna 2016.

LIVING MULTIVITAMIN SPORT

 

Uusi Living Multivitamin SPORT on palkittu parhaana urheiluravintolisänä Englannissa Natural Health Trade Summitissa. Monivitamiini sisältää kuntoilijalle ja urheilijalle optimoidun vitamiini-kivennäisaine-kasviravinneyhdistelmän ja on ainutlaatuinen myös Suomen markkinoilla.

FULL SPECTRUM MUSHROOM SYNERGY

 

Tuorepakastekuivattujen adaptogeenisten sienten valikoimamme tähti on Full Spectrum Mushroom Synergy, joka sisältää kuutta luomulaatuista sientä kätevässä kapselimuodossa. Sienet on kerätty niiden eri kasvuvaiheista, jotta tuotteeseen on saatu valjastettua jokaiselle kasvuvaiheelle ominaiset hyödylliset yhdisteet. Tuote on 100 % lisä- ja täyteaineeton. Mushroom Synergy palkittiin Irlannissa Naturally Good Health -lehden raadissa parhaana uutena terveystuotteena