Ravintosisältö, 1-3 teelusikallista (5-15ml)

MAGNIFOOD LUOMUÖLJYSEKOITUS
Luomu pellavansiemenöljy 66 %
Luomu hampunsiemenöljy 20 %
Luomu oliiviöljy 8 %
Luomu purasruohoöljy 3 %
Luomu riisinleseöljy 1 %
Luomu tyrninmarjaöljy 1 %
Luomu tyrninsiemenöljy 1 %
Tokoferoliuute 0,06 %
Omega-3 rasvahappoja 39,2 %
Omega-6 rasvahappoja 24,3 %
Omega-7 rasvahappoja  0,4 %
Omega-9 rasvahappoja  21,2 %

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Annostus: 1-3 teelusikallista (5-15ml) päivässä ruokailun yhteydessä. Lisää esimerkiksi salaatteihin tai smoothieen. Ei saa kuumentaa tai käyttää paistamiseen. Säilytetään jääkaapissa avaamisen jälkeen.

Luomu pellavansiemenöljy – Pellava sisältää erityisen paljon omega-3 -rasvahappoja ja alfalinoleenihappoa ja on siksi ihanteellinen kompensoimaan ravinnon sisältämiä liian suuria määriä omega-6 -rasvahappoja, joka on ongelma läntisissä kehittyneissä maissa.

Luomu hampunsiemenöljy – Hampun siementen sisältämä tyydyttymättömien/ tyydyttyneiden rasvahapposuhde on ihanteellinen, lisäksi se on yksi parhaimpia kasviperäisiä omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Sillä on miellyttävä pähkinämäinen maku, joka lisää sen arvoa ruuanlaitossa.

Luomu oliiviöljy – Suurin osa oliiviöljyn rasvahapoista on kertatyydyttymättömiä omega-9 -rasvahappoja. Oliiviöljy sisältää runsaasti polyfenoli-antioksidantteja ja se tasapainottaa liiallisten omega-6 -rasvahappojen saannin vaikutuksia haittaamatta kuitenkaan omega-3 -öljyjen hyviä terveysvaikutuksia.

Luomu purasruohoöljy – Purasruohoöljy sisältää tuotteen kasviöljyistä eniten gammalinoleenihappoa (GLA).

Luomu riisinleseöljy – Riisinlese sisältää runsaasti erilaisia antioksidanttiyhdisteitä, kuten tokotrienoleja, tokoferoleja ja gamma oryzanolia.

Luomu tyrniöljy – Tyrnin hedelmäöljy sisältää kasviperäistä omega-7 -rasvahappoa, josta on tullut erittäin suosittu terveyden ja kauneudenhoitotuotteissa. Öljy sisältää myös runsaasti polyfenolisia antioksidantteja.

Luomu tyrnin siemenöljy – Tämä öljy sisältää runsaasti fenolisia antioksidantteja, ja sen omega-3/omega-6 -rasvahapposuhde on tasapainoinen.

Lue lisää:

Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, ja se sisältää runsaasti polyfenoleja. Tyrni taas on erinomainen omega-7 -rasvahappojen lähde.

Nauti sellaisenaan, smoothieissa tai salaatinkastikkeissa. Älä kuumenna öljyä, jotta sen herkkä rasvahappokoostumus pysyy koskemattomana.

1-3 teskedar (5-15 ml) innehåller:

MAGNIFOOD EKOLOGISK OMEGAOLJA
Organisk linfröolja 66 %
Organisk hampfröolja 20 %
Organisk olivolja 8 %
Organisk gurkörtolja  3 %
Organisk riskliolja  1 %
Organisk havtornfruktolja  1 %
Organisk havtornfröolja 1 %
Tokoferolextrakt  0,06 %
Omega-3 fettsyror 39,2 %
Omega-6 fettsyror 24,3 %
Omega-7 fettsyror 0,4 %
Omega-9 fettsyror
21,2 %

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, MAJS, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-3 teskedar (5-15ml) dagligen, i samband med måltid, tillsammans med sallader eller blandat i smoothie. Får inte hettas upp eller användas för stekning. Förvaras i kylskåp efter öppningen.

Arvostele tuote


Lisää arvio