Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 435 mg
Stabiloitu riisinlese 250 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 35 mg
CoQ10 (ubikinoni) 100 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 8.25 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Stabiloitu riisinlese – Riisinlese sisältää luontaisesti CoQ10:a eli ubikinonia ja lisäksi myös E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja, tokotrienoleja. SRL:n sisältämä alfalipoiinihappo tukee koentsyymi Q10:n hyödyllisiä vaikutuksia. Stabiloitu riisinlese sisältää myös rasvahappoja, jotka auttavat rasvaliukoista ubikinonia imeytymään.

Acai-marja – Acaimarja sisältää CoQ10:a ja myös muita antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Lisäksi acai-marjasta löytyy antosyanidiini flavonoideja. Noin 40 % marjojen kuivapainosta sisältää rasvahappoja, jotka auttavat koentsyymi Q10:n imeytymisessä.

Tyrnimarja – Kuten Acaimarja, myös tyrnimarja sisältää CoQ10 ja muita antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja ja lukuisia flavonoideja), jotka täydentävät koentsyymi Q10:n terveellisiä vaikutuksia. Marjat sisältävät myös koentsyymi Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.

Latva-artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä ruuansulatusnesteiden virtausta ja auttaa tukemaan maksan terveyttä.

Lue lisää:

Terranova CoQ10 100 mg Complex on vahva, täysin lisä- ja täyteaineeton ubikinonilisä, jonka tuoreet kasvikset ja yrtit, kuten acaimarja, riisinlese ja tyrni sisältävät luontaisesti ubikinonia ja tukevat tuotteen ubikinonin hyväksikäyttöä.

Haluatko miedomman ubikinonivalmisteen? Kokeile Terranova CoQ10 30 mg Complex -ravintolisää!

1 vegetabilisk kapsel innehåller

MAGNIFOOD COMPLEX 435 mg
Stabiliserat riskli  250 mg
Acaibär (frystorkad)  75 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 75 mg
Kronärtskockablad (frystorkad) 35 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
CoQ10 (ubikinon) 100 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 8,25 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio