Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiloitu riisinlese 350 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
 
CoQ10 (ubikinoni) 30 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Stabiloitu riisinlese – Riisinlese sisältää luontaisesti CoQ10:a eli ubikinonia ja lisäksi myös E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja, tokotrienoleja. SRL:n sisältämä alfalipoiinihappo tukee koentsyymi Q10:n hyödyllisiä vaikutuksia. Stabiloitu riisinlese sisältää myös rasvahappoja, jotka auttavat rasvaliukoista ubikinonia imeytymään.

Acai-marja – Kuten Acaimarja, myös tyrnimarja sisältää CoQ10 ja muita antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja ja lukuisia flavonoideja), jotka täydentävät koentsyymi Q10:n terveellisiä vaikutuksia. Marjat sisältävät myös koentsyymi Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.

Tyrnimarja – Kuten Acaimarja, myös tyrnimarja sisältää CoQ10 ja muita antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja ja lukuisia flavonoideja), jotka täydentävät koentsyymi Q10:n sydämen terveyttä tukevia vaikutuksia. Marjat sisältävät myös koentsyymi Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.

Latva-artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä ruuansulatusnesteiden virtausta ja auttaa tukemaan maksan terveyttä.

Lue lisää:

Magnifood Complexin tuoreet kasvikset ja yrtit täydentävät varsinaista ubikinonilisää ja edistävät Terranova CoQ10 3o mg Complex -tuotteen imeytymistä.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiliserat riskli  350 mg
Acaibär (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad)  50 mg
Kronärtskockablad (frystorkad) 25 mg
Kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa)
CoQ10 (ubikinoni) 30 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio