Hellävarainen Terranova Green Purity Super-Blend -viherjauhe ravitsee kehoa ja tukee sen puhdistumista. Jauhe sisältää runsaasti terveellisiä, luomulaatuisia kasveja ja yrttejä, kuten voikukan lehteä, vesikrassia, lehtikaalia, persiljaa, punajuurta, nokkosta, kurkumaa, korianterin lehteä ja vehnänorasmehua. Aikamoinen tehopakkaus siis! Tasapainoisen sekoituksensa ansiosta jauhetta voi käyttää vaikka päivittäin. Se sopiikin erinomaisesti smoothieiden kaveriksi. Tässä yksi herkullinen esimerkki – puhdistava Detox Smoothie.

AINESOSAT (yksi annos)

1 dl vegaanista jogurttia tai rahkaa
2-3 taatelia tai 1 rkl hunajaa
1 rkl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
1 vihreän omenan mehu
1 porkkanan mehu
½ tl Terranova Green Purity -jauhetta

Aloita laittamalla 1 dl vegaanista jogurttia tai rahkaa tehosekoittimen pohjalle. Lisää sen jälkeen makusi mukaan joko 2-3 taatelia tai 1 rkl hunajaa sekaan. Lisää joukkoon myös kaurahiutaleet ja kaneli. Mehusta seuraavaksi 1 vihreän omenan ja 1 porkkanan mehu ja lisää ne tehosekoittimeen. Voit halutessasi hyödyntää myös valmiita mehuja. Laita lopuksi mukaan ½ tl Terranova Green Purity -jauhetta ja sekoita, kunnes koostumus on sileä.

Katso myös nämä herkulliset reseptit

Mikäli kokeilet tätä tai muita Terranovan reseptejä, jaa ne myös meidän kanssa! Julkaise kuvasi Instagramissa ja tägää kuvaan @terranovafinland